ALENA KELEŠIOVÁ

Z GALÉRIE NAŠICH ZÁKAZNÍKOV:
AUTOR: Alena Kelešiová

Použitý materiál z našej stránky www.gitart-hm.com

PRODUKT: BG-Páv-0002-P
Tento látkový panel vytvorila moja dcérka. Bez fotoaparátu sa z domu ani nepohne. Zachytí čokoľvek, čo ju zaujme. Odfotiť páva niekedy trvá večnosť, kým sa ukáže v celej svojej kráse. A podarilo sa. Našťastie. Vďaka niekoľkým momentkám máme látkový panel. 
Panel zaujal viacero dám a medzi nimi aj Alenku, ktorá ušila prekrásnu tašku. Skombinovala ju s klasickým patchworkom, čím jej dodala punc jedinečnosti.
Panel Páva je zaujímavo prequiltovaný, zadnú stranu tvorí nádherná hviedza. Krásna kombinácia látok a všimnite si aj dno tašky, ako je dokonale vypracované.
Alenka sa vyhrala s každučkým detailom. Klobúk dolu.
💓
PRODUKT - SRDCE - INICIÁLA - na objednávku.
Každá nová objednávka tohto produktu je pre nás jedinečná, neopakovateľná, plná nových výziev, či zážitkov. 
Alenku zaujali tieto vankúšiky u inej žienky a videla ich aj "naživo". Práve to bolo prvým krokom k rozhodnutiu, objednať si ich u nás tiež. Ladili sme farbičky spoločne a ani netrvalo dlho, kým sme dospeli ku konečnej verzii - sivo-čierno-červená pri iniciálkach A+A. 
Zaujalo ma, že sú iniciálky rovnaké. Ešte nikdy predtým som ich takto nekombinovala a vedela som, že si to budem užívať. Hrala som sa aj so zrkadlovým odrazom, ale nakoniec zvíťazilo toto riešenie a veľmi sa z toho teším :) Radosť pozerať 💓
Alenka si objednala aj ďalšie. Zatiaľ neprezradím farebnosť, ani iniciálky. Bude to prekvapenie, lebo verím, že fotky už čoskoro prídu 😊

Huráááááááááá, fotky prišli a tak môžem zverejniť tajomstvo - Iniciálky LaD v hnedobéžovej farebnosti 💓 Opäť krásne spracovanie, nádherný quilt, zvýrazňujúci "pufkosť" celého motívu. Alenka, ďakujem
😊
Už teraz viem, že pribudnú aj iné výrobky, ale na tie si opäť chvílinku počkáme. Veď vyrobiť takú krásu si vyžaduje svoj čas.

Komentáre